Asiakastarina: Rauman kaupunki - tehokasta ja joustavaa yhteistyötä

Mercuri Urvalin toisella asiakasvideolla haastattelimme Rauman konsernipalveluiden toimialajohtajaa Sari Saloa, joka esittelee kokemuksiaan yhteistyöstä Mercuri Urvalin kanssa sekä syitä miksi Mercuri Urval valittiin kilpailutuksen voittajaksi.

 Rauman kaupunki ja Mercuri Urval ovat tehneet monipuolista yhteistyötä vuodesta 2019 alkaen. Tämä on pitänyt sisällään niin ylimmän virkamiesjohdon suorahakuja kuin päällikkö- ja asiantuntijarekrytointeja ja rekrytointeihin liittyvien soveltuvuusarvioiden toteuttamisen.

 “Kunnan rekrytointitarpeet voivat tulla yllättäenkin – silloin tarvitaan tehokkuutta, nopeutta, joustavuutta ja koen, että Mercuri Urvalin edustajien kanssa kaikki nämä asiat ovat täyttyneet”, Salo kertoo.

 Mercuri Urval on julkisen sektorin luottokumppani, jonka erikoisosaamista on rekrytoinnin konsultointi, soveltuvuusarvioinnit sekä johdon suorahaut. Palvelemme asiakkaitamme koko Suomen alueella neljän toimistomme kautta, jotka sijaitsevat Helsingissä, Turussa, Tampereella ja Oulussa.

Edellinen
Edellinen

Potkuista pitää puhua

Seuraava
Seuraava

Asiakastarina: Orimattila - kumppanuutta kunnan rekrytointitarpeissa