Asiakastarina: Toimitusjohtaja uuden aikakauden elämyskeskukselle - Tampereen Kannen Areena

Kannen Areena, uusi elämyskeskus ja tapahtuma-areena, avautuu Tampereen ydinkeskustaan vuonna 2021.

kannen areena toimitusjohtaja

15 000 katsojapaikan areenan lisäksi keskus tarjoaa asiakkailleen kasinon, kokous- ja konferenssipalveluita ja ravintoloita. Digitaalisia kokemuksia tarjoava areena on Euroopan mittakaavassakin ainutlaatuinen elämyskokemus.

Toimitusjohtaja luo edellytykset menestykselle

Areenan liiketoiminnasta vastaava manageriyhtiö aloitti toimintansa vuoden 2019 alussa. Alkajaisiksi pystyyn laitettiin Areenan toimitusjohtajan rekrytointi. Tavoitteena oli löytää elämysareenalle tulokselliseen liiketoimintaan tähtäävä toimitusjohtaja, joka kykenee viemään kansainvälisesti ainutlaatuista tapahtumakonseptia kohti kasvua. Uuden elämyskeskuksen menestyksen kannalta toimitusjohtajan rekrytointi oli erityisen kriittinen vaihe. Tässä vaiheessa Mercuri Urval astui mukaan kuvioon.

Toimitusjohtajan rekrytointia suunniteltiin ja toteutettiin yhdessä Mercuri Urvalin asiantuntijoiden, Areenan hallituksen sekä kaupallistamisesta, konseptoinnista ja markkinoinnista vastaavien henkilöiden kanssa. Yhteisenä tavoitteena oli löytää tehtävään toimitusjohtaja, joka saa ennennäkemättömän tapahtumakeskuksen loistamaan.

Tampereen Kannen Areenan kanssa Mercuri Urvalin yhteistyö oli ensimmäinen, mutta vuosien varrella yhteistyötä on tehty useiden hankkeen sidosryhmän edustajien kanssa.

Monikanavahaku rekrytoinnissa

Käytännössä toimitusjohtajan haku toteutettiin monikanavahakuna. Mercuri Urvalin toteuttamassa monikanavahaussa apuna hyödynnettiin suorahakua, tekoälyyn pohjautuvaa kohdennettua diginäkyvyyttä ja ansaitun median näkyvyyttä printti- ja digikanavissa Suomessa ja kansainvälisesti. Seuraavassa vaiheessa kandidaatteja haastateltiin monivaiheisesti ja ohjattiin sidosryhmätapaamisiin. Finalistikandidaateille toteutettiin soveltuvuusarvioinnit sekä johtamiskyvykkyyksien kartoitus.

etelä kannen areena

Tampereen Kannen Areenan ennustetaan kehittävän merkittävästi koko Pirkanmaan alueen vetovoimaa, ja vaikutuksen heijastuvan koko Suomeen. Hankkeen merkityksellisyys ja ihmisten kiinnostus on ollut käsinkosketeltavaa – tämä into välittyi myös toimitusjohtajan rekrytointiin ja sidosryhmien haluun edistää projektia määrätietoisesti. Yhteistyö sidosryhmien ja toimijoiden kesken oli avainasemassa onnistuneen rekrytoinnin toteuttamisessa.

Edellinen
Edellinen

Mitä on coaching ja kuinka yrityksesi voi hyötyä yksilöllisestä valmennuksesta?

Seuraava
Seuraava

Palveluesittely videolla: Professional Recruitment