Tervetuloa seuraamaan Mercuri Urvalin blogia!

Happy smiling woman with curly hair lounging on couch.

Mercuri Urval on toiminut Suomessa jo lähes 40 vuotta. Vuosien varrella olemme nähneet monta kehitysvaihetta ja trendiä yritysten HR-toiminnoissa. Noin 40 hengen kokenut ja osaava konsulttitiimimme avustaa vuosittain yli 400 suomalaisyritystä menestymään paremmin oikeiden henkilöstöratkaisujen avulla. Lisäksi kansainvälinen organisaatiomme ja globaalit prosessimme tukevat kansainvälisesti toimivia suomalaisyrityksiä juuri siellä, missä apuamme tarvitaan.

Olemme aina uskoneet, ja uskomme edelleen, että ihminen on yrityksen tärkein voimavara. Ihmiset tekevät tuloksen. Ne yritykset, jotka pystyvät houkuttelemaan, kehittämään sekä pitämään parhaimmat tekijät, menestyvät parhaiten.Olemme toimineet lähellä asiakkaitamme sekä yrityksenä että yksittäisinä konsultteina. Ymmärrämme organisaatioiden haasteita nopeasti muuttuvassa maailmassa: esimerkiksi osaajien epätasainen saatavuus, globalisaatio sekä uuden teknologian aiheuttamat rajut rakennemuutokset mietityttävät organisaatioita tällä hetkellä. Tuhansissa toimeksiannoissa olemme keränneet paljon tietopääomaa ja näkemyksiä, joita haluamme jakaa uuden blogimme kautta. Haluamme tuoda esiin ajankohtaisia aiheita ja herättää keskustelua. Toivomme, että jakamalla tietoa voimme osaltamme olla kehittämässä suomalaista työelämää ja  auttamassa yrityksiä menestymään entistä paremmin.

Blogimme tulee käsittelemään aiheita, jotka liittyvät monikulttuurisuuteen ja kansainvälisyyteen, johtamiseen ja esimiestyöhön, osaamiseen ja sen johtamiseen — sekä yleensä ihmisiin työelämässä. Blogimme kirjoittajina ovat loistavat konsulttimme sekä vierailevat kirjoittajat, jotka edustavat asiakkaitamme ja/tai ovat tietyn alueen erityisasiantuntijoita.

Toivomme sinusta aktiivista blogimme seuraajaa! Toivomme myös, että rohkeasti kommentoit kirjoituksiamme ja osallistut keskusteluun.

Teksti: Karl-Johan Kronberg

Karl-Johan Kronberg, eli tuttavallisemmin KJ, on Mercuri Urvalin toimitusjohtaja. KJ on ollut alalla lähes 20 vuotta ja erikoistunut johdon rekrytointeihin, valintoihin sekä coachaukseen. Hänen osaamisaluettaan ovat myös organisaatioiden erilaiset muutosprosessit. Vuosina 2006 – 2012 KJ toimi Mercuri Urval Internationalin palveluksessa vastaten mm. kansainvälisestä liiketoiminnasta. Työn vastapainoksi harrastuksena on kuntourheilu, erityisesti pyöräily sekä maantiellä että maastossa. ”Yksinkertaisen ihmisen yksinkertaista hommaa – tarvitsee vain pyörittää jalkoja mahdollisimman lujaa.”


Edellinen
Edellinen

Auta kilpailijaa