Mercuri Urval asiakkaan silmin

Viime vuosien aikana olemme yhtenä osa-alueena kehittäneet asiakas- ja kandidaattikokemusta. Tämän osoittavat myös saamamme NPS-luvut, joista olemme erittäin ylpeitä. Tästä on hyvä jatkaa kehittymistä. Suuri kiitos palautteistanne!

asiakaspalaute mercuri urval

Pyysimme asiakasyrityksiämme antamaan palautetta yhteistyöstämme kuluneen vuoden ajalta. Lyhyesti kiteytettynä toimintaamme kuvattiin asiakaspalvelevana, asiantuntevana, ratkaisulähtöisenä sekä asiakkaan toimintaa tukevana. Toimeksiannon yhteydessä asiakas määrittelee yhdessä konsulttimme kanssa, millaista henkilöä tehtävään haetaan. Annettujen kriteerien perusteella hyödynnämme verkostoamme löytääksemme positioon sopivimman kandidaatin.

”Molemminpuolinen luottamus ja hyvä ymmärrys asiakkaan tarpeesta.”

Useimmat asiakkaamme ovat pitkäaikaisia kumppaneitamme. Alamme johtavana asiantuntijana haluamme luoda asiakkaillemme onnistuneen rekrytointikokemuksen suosittelemalla henkilöä, joka vastaa asiakkaan tarpeita. Laajalla kontaktiverkostollamme ja ammattiosaamisellamme varmistamme oikeiden osaajien löytymisen haastavimpiinkin tehtäviin - paikkakunnasta riippumatta.

”Ammattitaitoinen henkilöstö, joka paneutuu tarpeisiimme tapauskohtaisesti.”

Etsiessämme asiakkaillemme hakukriteerit täyttäviä osaajia mahdollistamme asiakkaiden keskittymisen varsinaiseen ydinosaamiseensa samalla, kun me keskitymme omaamme. Jokaisella konsultillamme on omat erikoisalansa, joita hyödynnämme vastaamaan asiakkaan tarpeita. Tarvittaessa asiakasvastuullinen konsultti ottaa mukaansa alakohtaisesti erikoistuneita kollegoitaan toimeksiannon suorittamiseen.

”Rekrytointiprosessi toimii hyvin. Asiantuntijoita rekrytoitaessa konsultin on vaikea arvioida varsinaista asiantuntemuksen tasoa ja tässä tarvitaan asiakasyrityksen panosta.”

Asiantuntijoita rekrytoitaessa asiakasyrityksen rooli osana rekrytointia korostuu. Mitä erityisemmästä osaamisesta on kyse, sitä enemmän haasteita asiantuntijan löytäminen tuo. Asiakkaan tulee tietää ja kertoa tarkasti haettavista ominaisuuksista; siten konsulttimme voivat heti aloittaa kandidaattien etsimisen oikein kriteerein. Myös kokeneet konsulttimme voivat tarjota apua hakukriteerien määrittelyssä.

”Tehokas ja ammattimainen. Koronatilanteessakin homma hoidettiin tyylikkäästi Teams-haastatteluilla.”

Keväällä puhjennut koronatilanne toi yrityksille uusia haasteita, mutta meidän arkipäiväiseen toimintaamme tämä ei juurikaan vaikuttanut. Tapaamiset, haastattelut ja soveltuvuusarvioinnit hoidettiin kuten ennenkin - nyt vain Teamsin välityksellä. Soveltuvuusarviointimme ovat jo muutaman vuoden ajan olleet virtuaalisia, jolloin kandidaatti tekee tehtävät kotoa käsin. Tämä on paitsi nopeuttanut prosessejamme, myös kandidaatille tarjoutuu mahdollisuus suorittaa testit valitsemanaan ajankohtana.

”Erittäin sujuva prosessi, edistyi aikataulussa ja valittu henkilö on osoittautunut erittäin hyväksi kyseiseen tehtävään.”

Asiakaspalautteet osoittavat rekrytointiprosessiemme onnistuneen. Yritykset ovat olleet tyytyväisiä suosittelemiimme henkilöihin sekä asiantunteviin ja asiakaslähtöisiin konsultteihimme. Tämän lisäksi myös valituksi tulleet kandidaatit ovat välittäneet asiakkaillemme positiivisen palautteen prosessien hoidosta sekä yhteydenpidosta. Erään kandidaatin sanoin:

”Hyvin johdettu prosessi alusta loppuun. Aikataulut pitivät ja palautettakin sain.”

Edellinen
Edellinen

Kaiken maailman standardeja

Seuraava
Seuraava

Mercuri Urval kandidaatin silmin